Op zoek naar aanleg groendak?

aanleg groendak
GROENDAK WEBSHOP ZELF AANLEGGEN? ZO DOE JE DAT! TIP.
Wij hebben voor onze doe-het-zelf groendak systemen handige aanleginstructie gemaakt, die kunt u hieronder downloaden.: Download hier de aanleg instructie voor vlakke daken sedumtapijt, Sedumtapijt Light en Wildflower. Download hier de aanleg instructie voor sedumcassettes. Download hier de aanleg instructie voor sedumtrays Light. Download hier de aanleg instructie voor Licht Hellend Dak.
Groen dak aanleggen: alles wat je moet weten vtwonen.
Alpenplantenkwekerij Cathy Portier BE. Hoewel een extensief groen dak bijna onderhoudsarm is, heeft het toch een beetje onderhoud nodig. Verwijder minimaal tweemaal per jaar ongewenste onkruiden en zaailingen van bomen en onkruiden uit de grindranden. Maak de hemelwaterafvoer schoon. Bemest het dak een keer per jaar met speciaal samengestelde meststof voor Sedum.
Groendak aanleggen Gemeente Buggenhout.
De subsidie bedraagt maximum 31 euro per vierkante meter groendak dat aangelegd wordt. Indien de aanlegkosten inclusief BTW van het groendak lager zijn dan 31 euro/m 2, wordt de werkelijke kostprijs beschouwd als het subsidiebedrag. Het gemeenteraadsbesluit van 22 december 20114 houdende wijziging van het subsidiereglement voor de aanleg van groendaken.
De Dakexpert / Specialist in groendaken en sedumdaken.
kan je een saai plat dak omtoveren tot een mooi groendak, sedumdak of tuindak. De Dakexpert is gespecialiseerd in de renovatie van platte daken met EPDM dakbedekking en de volledige aanleg van groendaken en sedumdaken volgens de regels der kunst.
Premie aanleggen groendak stad Mortsel.
Stad Mortsel geeft een premie voor de aanleg van een groendak op woningen. Wat is een groendak? Een speciaal aangelegd dak, begroeid met planten. Een groendak bestaat uit 3 lagen.: een waterwerende en wortelwerende laag om het dak waterdicht te maken en te beschermen tegen doorgroei van plantenwortels.
GROENDAK Vanherle dakdichting.
TIP: Premie voor groendak. Bepaalde gemeenten geven een subsidie voor de aanleg van een groendak. Op de volgende website kan je nagaan of je aanspraak maakt op zulk een subsidie: www.premiezoeker.be. Naast deze gemeentelijke subsidies komt een groendak ook in aanmerking voor de renovatiepremie.
Premie groendak stad Diest Stad Diest.
plan met aanduiding van de situering van het groendak. technische informatie opbouw over het gekozen groendaksysteem. factuuren betreffende de aanleg van het groendak, met duidelijke vermelding van naam en adres, datum en totale kostprijs. Wet en regelgeving. Aanvraagformulier premie groendak.
Duurzame aanleg van groen in de stad LB Groendaken.
Wens je een onderhoudsarm sedumdak extensief dak of een volwaardig gebloeid daktuin intensief dak. We bespreken je wens op basis van de inrichtingsmogelijkheden van het dak. Het verkrijgen van b ouwkundig advies is nodig omdat er veel mogelijkheden zijn maar ook beperkingen qua dakconstructie. Elke installatie is een uniek project. LB Groendaken verzorgt de aanleg en het onderhoud van je groendak. Samen met betrouwbare partners en de betere toeleveranciers leveren we kwaliteit en maatwerk. We selecteren planten en de ondergrond op basis van wat de omgeving nodig heeft.
Subsidie groendak Stad Turnhout.
Woning of schoolgebouw moet in Turnhout gelegen zijn. Een stedenbouwkundige vergunning is nodig bij de aanleg van een intensief groendak enkel als de substraatlaag dikker dan 20 cm is of als het maximale verzadigde gewicht meer dan 200 kg/m is.
Zelf uw groendak aanleggen Groendakcoach.
Bekijk hier eerst hoe u een groendak moet aanleggen. In 9 stappen naar een groendak. STAP 1 Schoonmaken. Maak het dak vrij van vuil, afval of andere materialen. Controleer of de dakbedekking niet beschadigd is, om er zeker van te zijn dat het dak waterdicht is. STAP 2 Wortelwerende folie aanbrengen optioneel. Als de dakbedekking niet wortelwerend is, is het noodzakelijk om een wortelwerende folie toe te passen. Breng de wortelwerend folie aan in de richting van de pijl. Zorg dat de foliedelen goed op elkaar aansluiten door middel van een overlap van 50 cm. STAP 3 Drainagelaag aanbrengen.
Groendak aanleggen Hoe leg ik een groendak aan? Sempergreen.
Aanleg groendak 0-20. Platte daken zijn uitermate geschikt voor de toepassing van een groendak. De systeemopbouw voor een traditioneel groendak bestaat uit een drainage met filtervlies, extensief daktuinsubstraat en een vegetatiemat. Aanleg lichtgewicht groendak 0-10. Soms vraagt de draagconstructie van een plat dak om een lichtgewicht groendak.

Contacteer ons