Meer resultaten voor hellend groendak

hellend groendak
Extensieve groendaken Ibic.be.
In ruil voor een beperkte investering krijg je toch snel een mooi resultaat. Een groendak met een beperkte hellingsgraad 2 tot 15 is bovendien goedkoper dan een hellend groendak 15 tot 45. Hoe steiler het dak, hoe meer voorzieningen er nodig zijn om het groendak mooi op zn plaats te houden. Vraag het aan een expert! Onze experten beantwoorden met plezier al je vragen over extensieve groendaken. We bezorgen je ook graag een vrijblijvende offerte op maat. Neem dus gerust contact op! Persoonlijk advies nodig? Bel onze expert. Een sedumdak aanleggen, dat vraagt de nodige expertise.
Groendaken Gemeente Tessenderlo.
Extensieve groendaken daarentegen vergen geen of weinig onderhoud omdat de begroeiing beperkt wordt tot mossen, vetplantjes en kruiden. Ook het gewicht op deze daken is veel geringer, 20 tot 200 kg/m, waardoor ze een minder aangepaste dakconstructie vergen en zelfs op reeds bestaande gebouwen plat of hellend dak aangebracht kunnen worden. In een typisch groendak kunnen volgende lagen teruggevonden worden, beginnend van de dragende constructie tot de plantjes zelf.:
Green Plan GROENDAKEN.
Een plat dak of hellend dak? Een groendak van 30 of 300 m? Wij zijn van alle daken thuis en zorgen voor een transparante offerte. Na de betaling van het voorschot prikken we een datum, komen we langs en installeren we je sedumdak proper en snel. Van het veld naar je dak: ontdek onze werkwijze! Groeien in de beste omstandigheden. Een optimale voorbereiding is essentieel. Voor een duurzaam en vol resultaat, groeien de sedumplantjes eerst twee jaar op het veld. De beste basis voor een extensief groendak! 100 % Belgisch Green Plan hecht veel belang aan kwaliteitsvolle groendaken met een optimale groeigarantie. Daarvoor slaan we de handen in elkaar met gespecialiseerde partners uit de Kempen, die het sedum piekfijn verzorgen en voorbereiden. Oogsten én installeren in een minimale tijdspanne. De dag waarop we je groendak komen aanleggen, worden de sedumplanten om 5 uur s ochtends van het veld gehaald. Kwalitatief groen met een pijlsnelle plaatsing: daar gaan we voor! Subsidie sedumdak Een groendak laten aanleggen met een voordelig prijskaartje? Sommige gemeentes voorzien een interessante subsidie. Raadpleeg de online premiezoeker en ontdek of je aanspraak maakt op een korting.
GROENDAK bestellen? IDEAL achteraf betalen v.a. 1250, TIP.
Details en dakranden. Groendak op een golfplaten dak. Verschil in systemen? Details en dakranden. Voor en nadelen. Hulp bij het bestellen. Wij zijn wij? SCHUIN HELLEND pakket prijs v.a. Vorige Groendak systeem 15 van 31 Volgende. 5500, inclusief 9% btw.
Sedumdak Opbouw Licht hellend dak Bakkerbuitenleven.nl Bakker Buitenleven.
Het sedumdak met tradionele opbouw is de ideale oplossing voor de aanleg van een licht hellend groendak tot 25 graden. Het opbouwen van een licht hellend groendak is net even anders dan bij een plat dak. Omdat het water sneller afloopt is een dikkere substraatlaag nodig.
TV 229 Groendaken Technische voorlichtingen WTCB.
prijs met 40 % korting voor aannemers en het onderwijs. prijs met 20 % korting voor de andere bouwprofessionelen en de administraties. volle prijzen voor andere organisaties, particulieren en het buitenland. Sluit Download bestelformulier. TV die tot doel heeft een overzicht te geven van de verschillende groendaktypes en de specifieke eisen die erop van toepassing zijn. Dit document analyseert de voordelen en de nadelen van de diverse types groendaken, het ontwerp van platte daken met het oog op hun omvorming tot een groendak, het ontwerp en de opbouw van groendaken, hun constructieve bijzonderheden en het onderhoud ervan.
Groendak: types voor en nadelen Mijn-dakwerker.be.
LET OP: zoals je ziet moet je bij je keuze met heel wat factoren rekening houden. Wil je zeker zijn van de beste keuze? Dan laat je je best bijstaan door een gespecialiseerde dakwerker. Deze informeert je graag verder over de mogelijkheden van groene daken en kan je adviseren over de beste keuze voor jouw project. Ontvang en vergelijk vrijblijvend voorstellen en prijzen op maat van gespecialiseerde dakwerkers via de offertepagina. Voorbeeld extensief groendak: sedumdak. Een sedumdak is een extensief groendak dat voorzien is van Sedum.
Antwerpen.be.
groendak, groen dak, vegeatiedak. groendak, groen dak, vegeatiedak.
Bij een afweging tussen een mosdak en een sedumdak gaat de voorkeur daarom uit naar een dak met sedum. klik op de afbeeldingen voor groter. groendak, bibliotheek tu delft foto joostdevree.: groendak, marriot hotel, victoria bc, canada copyright pnwra.: extra gewicht per m2 waterloket vlaanderen.: cassette of rasterplaat hoogte ca. 5 cm voor groendak op hellende daken groendak.: groendak in sterk hellende daken, vegetatiemat xeroflor xf317, de" mat is voorzien van een niet-verteerbare driedimensionale wapening die zorgt voor een blijvende wind erosie bestendigheid" klik voor groter mostert de winter.: extensief: sedum en mossen.: Richtlijn begroeide daken 2.1 van de branchevereniging Vereniging Bouwwerk Begroeners VBB. Brochure Groen op hoog niveau van Mostert De Winter.
Groendak CPE.
Voor een extensief dak adviseren wij.: onkruid verwijderen: 1x per jaar. bemesting: 1x per 1 of 2 jaar. controle regenwaterafvoeren: 1x per jaar. irrigatie: sproeien na meer dan 6 weken droogte. Waarom een groendak via CPE? alle dakmaterialen geleverd door 1 bedrijf.
Extensief groendak: prijs voordelen Dakconstructie.be.
Wat is een extensief groendak? Een extensief groendak is een soort groendak van minder dan 15 cm dik. Ze vereisen weinig onderhoud in vergelijking met de intensief groendaken met struiken en bomen. Daarom zie je ze vaker op daken van particulieren. Een extensief groene dakbedekking is vooral begroeid met vetplanten zoals sedum, kruiden en lage grassen. Het is geschikt voor zowel een plat dak, als een licht hellend dak. Extensief groendak prijs. De gemiddelde prijs van een extensief groendak bedraagt tussen de 40 euro en de 200 euro per vierkante meter, inclusief btw en montage.

Contacteer ons