Op zoek naar groendak bv?

groendak bv
Groendak vegetatie planten en begroeningsmethoden voor groendaken.
Intensieve begroeningen bieden duidelijk meer speelruimte bij de plantkeuze. Als de dragende laag voor de vegetatie de juiste afmeting bezit en er voldoende bewatering en toevoer van voedingsstoffen zijn, dan zijn de condities voor de plantengroei op het dak bijna net zo goed als op de grond.
Nophadrain Home.
Systemen voor intensieve groendaken. Systemen voor extensieve groendaken. 31 045 535 5030 info@nophadrain.nl Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op LinkedIn. Nophadrain BV Mercuriusstraat 10 6468 ER Kerkrade Nederland. Disclaimer / Privacy verklaring / Algemene verkoopvoorwaarden / Cookie beleid.
Wat bedoelt men met een groendak?
Zeker in een stedelijke omgeving waar groene ruimtes schaars worden kan een groendak het esthetisch karakter en het visuele comfort sterk verhogen. Ook kleinschalig, bv. bij een privéwoning kan een groendak het comfort in de woning noemenswaardig verhogen. Om veel van bovenstaande redenen wordt een groendak vandaag zelfs een verplichting in stedenbouwkundige dossiers. Groendaken zorgen voor een meerwaarde van uw woning of bedrijfsgebouw. Zoals al aangehaald hebben groendaken verschillende meerwaarden te bieden. Zo zorgen groendaken ervoor dat de neerslag vertraagd wordt afgevoerd naar de riolering. De aangebrachte substraten en beplanting houden al een noemenswaardige hoeveelheid neerslag vast. Enkel het overtollige water wordt afgevoerd naar de riolering. Drainagematten die zich onder het substraat bevinden reguleren hierbij de correcte water huishouding. De lagenopbouw van groendaken zorgt er ook voor dat de aanwezige dakbedekking beschermd wordt, al dan niet in combinatie met een wortelwerende folie, die de levensduur van de dakbedekking gevoelig verhoogt. De lagenopbouw van groendaken heeft ook een dubbele isolerende waarde. Door zijn dikte verhoogt namelijk zowel het thermisch als het akoestisch comfort. Een laatste belangrijk pluspunt van groendaken is het esthetisch uitzicht wat onze buitenruimte natuurlijk aanzienlijk verfraait.
Nophadrain Home.
Het betrouwbare systeem voor het aanbrengen van begaanbare verhardingen klinkers, natuursteen, houten vlonders op terrasdaken en balkons. Systemen voor intensieve groendaken. Systemen voor intensieve groendaken. Het duurzame systeem voor het aanbrengen van volwaardige tuinen en parklandschappen op daken met bomen, heesters, gazons, vaste planten en waterpartijen. Systemen voor extensieve groendaken. Systemen voor extensieve groendaken. Het ideale systeem voor het aanbrengen van een onderhoudsvriendelijk extensief groendak met sedum, kruiden en grassen.
Groendak bv.
Groendak adviseert, levert en realiseert groen gras en sedumdaken; daktuinen en groengevels. Groendak is dé specialist met advies, als leverancier van groendakmaterialen en voor de aanleg van groene daken. Groendak werkt als bouwwerkbegroener. Materialen worden geleverd via Groendak-webshop.nl; metgroen.nl of groenegevels.info.
Werken bij GROENDAK Bv Jobbird.
Wij zien graag een eigen ontwikkeling bij jou, we willen dat je groeit in je functie en geven je er de ruimte voor. Groendak is ook een erkend leerbedrijf. Studiekostenregeling Onze vacatures. Wij hebben vacatures voor.: Administratief en secretarieel Klantenservice en callcenter Marketing Sales Techniek Contactgegevens. Werken bij GROENDAK Bv.
De 5 voordelen van groendaken.
Groendaken worden aangelegd op bestaande dakbedekking, waarop een waterkerende laag wordt aangebracht en een systeem voor drainage. Het gewicht van een groendak is afhankelijk van het type beplanting. Zo is een sedumdak het lichtst, omdat de dikte van de voedingsbodem beperkt kan zijn tot enkele centimeters. Een sedumdak heeft een belasting van 45-75 kg/m2. Een echte daktuin met terrassen, struiken en zelfs bomen heeft een voedingsbodem van minstens 50 centimeter nodig en weegt daardoor 300 kg/m2 of méér. Meer informatie: Groendak BV. Groendaken met sedum, planten of bomen besparen energie: 5 voordelen Tweet this. Beeld Groendaken: Groendak BV. Hoe scoort uw gebouw? Vergelijk uw energieverbruik met de markt. Gebruik de benchmarktool! Voor energie-efficiënte en duurzame gebouwen: Enodes, de onafhankelijke specialist in energiebesparing. Meer groene daken. De 5 voordelen van groendaken. De beste duurzame daktechnologieën in koude klimaten. Groen dak heeft vele voordelen. Green Building Award 2012 in teken van groene daken. Rotterdam: 160.000 m2 aan groene daken eind 2014.
Groendaken Green Building Projects.
Een drielaags groendak bestaat uit een drainagelaag, een waterhoudende laag en een substraatlaag. De waterophoudende laag zorgt voor een extra waterreserve zodat de planten bij langere droogteperiodes niet direct droog komen te staan. Hierdoor blijft het groendak langer groen en worden de plantjes merkbaar groter. Welke daken komen in aanmerking? Meestal vindt men groendaken terug op platte daken, maar ook op hellende daken kan men een groendak plaatsen. De belangrijkste aspecten waar men rekening mee moet houden bij de keuze van een groendak zijn de dakdichtingen en de draagstructuur. De ideale dakdichting bestaat uit EPDM, roofing of PVC en is FLL-gekeurd.
Sedumworld Uw Sedumdak groendak lichtgewicht specialist.
Rolmaat slechts 60 x 100 of 60 x 200 cm. Gewicht per rol 13 of 26 kg. Uiterst scherpe prijs per m2. Prijs vanaf 1695, per m2. Deze 60 x 100 cm matten worden door Sedumworld speciaal geproduceerd om het gewicht per mat te beperken tot slechts 13 kg. De gebruikelijke handelsmaat is 60 x 200 cm met een gewicht van 26 kg. Sedum matten zijn bij uitstek geschikt als bodembedekker voor siertuinen. Heeft u een vraag of wenst u een offerte dan helpen wij u graag. T: 06 51824919. Lichtgewicht Groendak met 123 systeem. Bekijk hoe gemakkelijk een 123 Sedumdak systeem wordt geplaatst. De voordelen van sedumworld.com. LEVERING NEDERLAND / BELGIË. Wij leveren in Nederland en België. Dag van levering kunt u zelf aangeven. Wij werken bij sedumworld zoveel mogelijk met gerecyclede producten. BETALEN BIJ BEZORGEN. Het is bij ons mogelijk om te pinnen bij de chauffeur bij aflevering. ZAKELIJK EN PARTICULIER. U kunt bij ons zowel zakelijk als particulier bestellen. Wij kunnen offerte maken voor subsidieaanvraag bij gemeente. Betaal gemakkelijk online via iDeal of MisterCash.
Brandpreventie bij groendaken WTCB-Contact WTCB.
Zo zal men op een groendak van meer dan 40 m lang met een extensieve vegetatie planten met een hoogte tot 10 cm minstens twee compartimenten moeten voorzien die van elkaar gescheiden zijn door een onbrandbaar pad van 1 m breed afstand b op de afbeelding.
Sempergreen Bij en vlindervriendelijk groendak architectenweb.nl.
Sedummixmat voor groendak. Sedummixmat Type T hellende daken. AluDeck Click Seam systeem. Het estetische en duurzame aluminium daksysteem. Aluform System GmbH Co. Elegant en ruig. Brandwerende stalen paniekdeuren voor openbare ruimtes. Brand en vluchtveilig en voor iedereen toegankelijk. Intura platdakraam PGX A5 met beloopbaar glas. Ideaal voor het dakterras en daken die bedoeld zijn als buitenruimte. Frank Allart schuifeurtrekringen. FALK 1060 WB CradleCore. Architectonisch sandwich gevelpaneel met circulaire isoaltiekern en B-s1-d0. Veilige parkeervoorziening voor groene auto's.' Maxus Ceramics MX40. Keramische tegels 20x40, 27 kleuren. Kant-en-klare, blijvende bekisting. De Hoop Pekso. Ga naar het producten-overzicht. Volg ons op. 2002 2021 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap.

Contacteer ons