Resultaten voor groendak sedum

groendak sedum
Alles over Sedum en een Sedumdak Sempergreen.
Wat is een Sedumdak met Sedummatten? Een extensief groendak ofwel Sedumdak is een groendak met vegetaties, die zichzelf in stand houden en zich verder ontwikkelen, waarbij onderhoud minimaal is. Grofweg hebben extensieve groendaken een substraatlaagdikte tussen de 4 en 15 cm en een gewicht van 30 tot 150 kilo per m2.
Alle verschillende sedum soorten beplanting voor uw dak Sedumexpert.
Een groendak wordt beplant met verschillende sedum soorten. Er zijn in totaal 250 verschillende soorten die gebruikt kunnen worden op het dak. Als je een groendak laat aanleggen kan je zelf kiezen welke sempervivum sedum soorten je op het dak laat plaatsen.
Groendak: types voor en nadelen Mijn-dakwerker.be.
LET OP: zoals je ziet moet je bij je keuze met heel wat factoren rekening houden. Wil je zeker zijn van de beste keuze? Dan laat je je best bijstaan door een gespecialiseerde dakwerker. Deze informeert je graag verder over de mogelijkheden van groene daken en kan je adviseren over de beste keuze voor jouw project. Ontvang en vergelijk vrijblijvend voorstellen en prijzen op maat van gespecialiseerde dakwerkers via de offertepagina. Voorbeeld extensief groendak: sedumdak. Een sedumdak is een extensief groendak dat voorzien is van Sedum. Dat zijn een soort vetplantjes die veel vocht kunnen opnemen in de bladeren. Ze zijn goed bestand tegen langdurige droogte en kunnen goed hitte verdragen. Het sedum kan groeien op speciaal substraat of op grond. Bij een sedumdak is het belangrijk dat er veel aandacht aan drainage matten wordt besteed want bij langdurige regenval moet het water voldoende weg kunnen vloeien. Het sedum beschermt het dak tegen schadelijke weersomstandigheden zoals UV-licht, vocht en temperatuurschommelingen. Daarnaast heeft het sedum ook een isolerende werking. Een sedum groendak gaat twee tot drie keer langer mee dan daken met een standaard dakbedekking. De gemiddelde prijs voor een groendak is 40 à 200 per m incl.
Doe-het-zelf met sedum Groendak.
Open dak inloopdag Vrijdag 6 aug. én zaterdagmorgen 7 augustus. 033 277 3404. Groene daken te zien. Advies van idee tot onderhoud. Wat is een groendak? Warmte en geluidsisolatie. Groen en biodiversiteit. Verhoogt levensduur dak. Verschillen tussen groene daken. Opbouw van een Groendak. Veel gestelde vragen. Beplanting met sedum. Opbouw plat dak. Randafwerking en vegetatievrije zone. Doe-het-zelf met sedum. Groene daken te zien. Advies van idee tot onderhoud. Wat is een groendak? Warmte en geluidsisolatie. Groen en biodiversiteit. Verhoogt levensduur dak. Verschillen tussen groene daken. Opbouw van een Groendak. Veel gestelde vragen. Beplanting met sedum. Opbouw plat dak. Randafwerking en vegetatievrije zone. Doe-het-zelf met sedum. Doe-het-zelf met sedum. Beplanting met sedum. Opbouw plat dak. Doe-het-zelf met sedum. Voordelen van Groendak. Experts met de beste kwaliteit. Meer dan 25 jaar ervaring. Beste prijs garantie. Vrijblijvende Groendak offerte. Bij ons heeft u niet alleen de beste kwaliteit, maar bieden ook de beste prijs garantie. U krijgt twee prijsvoorstellen van ons.: Compleet leveren aanbrengen. Een richtprijs voor alleen het leveren. Naar de webshop voor levering van alle mogelijke groendakproducten. Home Sedumdak Doe-het-zelf met sedum.
HOE LEG JE EEN GROENDAK AAN? ZO DOE JE DAT!
Daarnaast zorgt het voor een extra verzwaring van de dakranden waardoor het sedumdak er niet af kan waaien. Tevens kan het groendak in de winter bevroren zijn. Als het dan tot aan de dakrand is aangebracht en het gaat dooien in combinatie met regen dan kan het water niet door het deels bevroren pakket naar de afvoer stromen. Het grind voorkomt dat er dan een grote plas water op het bevroren groendak pakket komt te liggen wat voor instorting kan zorgen.
Alles voor een groendak Eenvoudig zelf aan te leggen.
ALTIJD EEN SCHERPE PRIJS. We garanderen altijd goede prijzen. BETAAL DIRECT OF ACHTERAF. Kies voor gemak en zekerheid. MORGEN IN HUIS. Bepaal zelf je leverdag. Welkom bij EcoRoof. Bij ons vind u alles voor een groendak! Ecoroof levert een compleet doe-het-zelf systeem voor uw groendak en is geschikt voor platte en schuine daken. Natuurlijk kunnen we de aanleg van uw groendak ook voor u verzorgen. In onze eigen kwekerij telen wij alleen het beste sedum voor een perfect groendak. Heeft u vragen dan helpen wij u graag. Een groendak was nog nooit zo eenvoudig en snel aan te leggen! Met ons modulair systeem legt u in no time eenvoudig zelf een groendak aan. De licht gewicht modules hebben een zeer handzame afmeting waardoor deze heel eenvoudig te hanteren zijn. 1695, 1295, /stuk. voordelen van een groen dak. Naast dat het mooi is biedt een sedumdak vele extra voordelen.
De voordelen van sedum en moerasdaken Blog Duurzaam Gebouwd.
Duurzaam Gebouwd Expedities. Home Artikel De voordelen van sedum en moerasdaken. De voordelen van sedum en moerasdaken. donderdag 1 maart 2018 2018-03-01T0808000100.: Groendaken werken verkoelend, zorgen voor waterbuffering en berging en realiseren een vermindering van de geluidsweerkaatsing. In dit artikel zetten we de voordelen van sedum en moerasdaken uiteen.
Totaalsysteem Sedumdak bevat alles voor een groendak per m2.
Alle materialen zoals sedummatten, substraten en drainagelagen zijn hier te koop. BEL ONS nbspnbsp nbsp 06 5777 5517. De opbouw van een groendak. Totaalsysteem Sedumdak Groendak. Home / Totaalsystemen / Totaalsysteem Sedumdak Groendak. Waardering 4.78 op 5 gebaseerd op 37 klantbeoordelingen. Totaalsysteem Sedumdak Groendak aantal. Artikelnummer: gsst Categorie: Totaalsystemen. Tweet this article. Totaalsysteem Sedumdak Groendak. Inhoud totaalsysteem Sedumdak / groendak bestaat uit een aantal onderdelen die makkelijk te leggen zijn. Samen vormen zij een basis voor ieder onderhoudsvrij duurzaam groendak. Weegt 80 kg per m2 verzadigd. Hoogte 8 cm. Makkelijk zelf te leggen. Geschikt voor daken met dakhelling van 0 15. Wateropslagcapaciteit van 32 liter per m2. Uw bestelling In aantal m2 opgeven. Het totaalsysteem per m2 bevat de volgende 3 onderdelen.: Sedummixmat Bovenste laag 30 50 mm dik. Sedummixmat geproduceerd op een cocosbasis, een substraat mengsel en een beplanting bestaande uit 12 19 soorten Sedums. Bekijk het product hier. Extensief substraat Tussenlaag 45 mm dik klinkt nog in met 15%. Extensief substraat bestaande uit lava, bims en compost. Dit substraat is uitermate geschikt voor extensieve beplanting zoals sedum.
Groendaken Aldak Dakwerken.
De Instant Sedum tray, begroeid met 8-10 soorten sedum, wordt opgekweekt in een speciaal ontwikkeld mineraal substraat. Door gebruik te maken van dit mineraal substraat krijgt het groendak een lange levensduur. De trays zijn licht in gewicht en zeer gebruiksvriendelijk.
Groendak Vlaanderen.be.
Met de online premiezoeker opent in nieuw venster kunt u nagaan of uw gemeente zo'n' subsidie geeft u vindt groendak onder de rubriek plaatsen, verbeteren of vervangen van dak. Vraag bij de gemeente ook na of u voor het groendak een bouwvergunning nodig hebt.
Sedum Soorten Werkelijk alles over sedum.
Daarnaast gaan we ook verder in op de verschillende systemen die je kan hanteren bij de aanleg van een groendak, de prijs, hoe je het aan moet pakken als je het dak zelf wilt aanleggen en over het onderhoud van het dak. We vertellen je zelfs meer over het gebruik van Sedum in de tuin.

Contacteer ons