Zoeken naar sedum

sedum
Tuinplantencentrum De Pauw.
Beschrijving: Sedumsoort met groen-rood blad en sierlijke roze bloemen vanaf augustus tot aan de september. Zeer aanlokkelijk voor vlinders en bijen. Graag een plaats in de volle zon en een droge, kalkrijke grond. Assortiment: Gewoonlijk op stock. Sedum spectabile brilliant.
Sedum Herbstfreude Tuincentrum Baeten. Sedum Herbstfreude Tuincentrum Baeten.
Mooie plant voor vakbeplanting. Vormt stevige bossige planten, die swinters, in afgestorven toestand, nog steeds sierlijk blijven.Ze verkiezen een zonnige drogere plaats. Een echte aanrader die in de vroege herfst uw tuin van kleur voorziet. De planten worden druk bezocht door bijen en vlinders. Sedum Herbstfreude aantal.
Sedum kopen? Vetkruid: sedum voor dak of tuin Intratuin.
Voeg toe aan verlanglijst. Vetkruid Sedum spurium Splendens' D 9 H 5 cm. Voeg toe aan verlanglijst. Hemelsleutel Sedum hybrida Herbstfreude' D 11 H 10 cm. Voeg toe aan verlanglijst. Vetkruid Sedum Carl.' Voeg toe aan verlanglijst. Vetkruid Sedum Carl.'
Alles over Sedum en een Sedumdak Sempergreen.
Wat is een Sedumdak met Sedummatten? Een extensief groendak ofwel Sedumdak is een groendak met vegetaties, die zichzelf in stand houden en zich verder ontwikkelen, waarbij onderhoud minimaal is. Grofweg hebben extensieve groendaken een substraatlaagdikte tussen de 4 en 15 cm en een gewicht van 30 tot 150 kilo per m2.
Sedum: sterke en gemakkelijke plant Tuinseizoen.
Waarschijnlijk komt dit doordat onze voorouders de plant als wondhelend en bloedstelpend middel gebruikten, zon eerste hulp bij ongelukken wil je natuurlijk altijd bij de hand hebben. Naast Sedum telephium heb je ook Sedum spectabile en vele andere soorten en cultivars.
Sedumkruidenmat met 6 verschillende soorten Sedum en 25 kruiden.
Het vetachtige plantje Sedum is goed in staat om water in het blad op te slaan en kan daarom uitstekend functioneren onder diverse weersomstandigheden. Door Sedum aan te vullen met een variatie van bloeiende kruiden creëert u een gevarieerde en kleurrijke vegetatie.
Vetkruid Plantengids GroenRijk.
Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is. Ben je op zoek naar Sedum Herbstfreude? De Sedum Herbstfreude is ook wel bekend als Vetkruid. Deze Crassulaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer 50 centimeter. Wil je meer informatie ontvangen of tips over deze Sedum Herbstfreude?
De voordelen van sedum en moerasdaken Blog Duurzaam Gebouwd.
Duurzaam Gebouwd Expedities. Home Artikel De voordelen van sedum en moerasdaken. De voordelen van sedum en moerasdaken. donderdag 1 maart 2018 2018-03-01T0808000100.: Groendaken werken verkoelend, zorgen voor waterbuffering en berging en realiseren een vermindering van de geluidsweerkaatsing. In dit artikel zetten we de voordelen van sedum en moerasdaken uiteen.
Sedum Mixture.
603920 Sedum Mixture. DE VERPAKKINGEN VANAF 1 GRAM ZIJN WAARSCHIJNLIJK WEER IN APRIL 2020 LEVERBAAR. Sedumsoorten zijn geschikt voor zonnige plaatsen, zowel in de tuin als op het dak als dakbegroeiing. Dit mengsel bevat kruipende en iets hogere soorten Sedum spectabile, in een kleurenvariatie van roze, karmijnrood of geel.
Sedum spectabile Herbstfreude Vetkruid, Hemelsleutel De Tuinen van Appeltern.
Sedum spectabile Herbstfreude Vetkruid, Hemelsleutel. Sedum spectabile Herbstfreude bloeit met rozee bloemen in de periode augustus-oktober, in de loop van de bloeitijd verkleurt deze Sedum richting rozerood. De hoogte van Sedum spectabile Herbstfreude bedraagt circa 40 tot 50 cm maar de plant kan uitelkaar vallen.
Sedumdak Sempergreen Sedum-Kruiden sedummat per 1.2 m2.
Dan is deze mileubewuste Sedum-Kruidenmat van 120 cm lang, 100 cm breed en 3-6 cm dik van het merk Sempergreen een goede optie voor u. Deze dakbedekking verkopen wij per m2 en wordt beplant met vier tot zes verschillende soorten Sedum en twintig tot vijfentwintig soorten kruiden.

Contacteer ons