Meer resultaten voor groendaken

groendaken
Groendaken Hamme.
Het groendak wordt aangelegd op een gebouw waarvan de benutte oppervlakte hoofdzakelijk dient voor privégebruik. Je bent de eigenaar of huurder van het gebouw. Als je huurder bent, heb je het akkoord van de eigenaar om deze subsidie aan te vragen. Er werd nog niet eerder een subsidie voor het groendak verleend. Het groendak wordt minimum tien jaar lang in goede staat gehouden. Mislukte aanplantingen of werken worden hersteld. Terrassen en intensieve groendaken komen niet in aanmerking.
Premie aanleg groendak Ninove.
Akkoord Meer informatie. Ga naar hoofdinhoud. Ga naar zoek. Wat zoek je? Bouwen en wonen. Premies bouwen en wonen. Premie aanleg groendak. Premie aanleg groendak. Interesse om je dak te bedekken met planten en zo een extensief groendak te realiseren? De stad Ninove geeft je alvast een premie van 31 euro/m waarmee een groot deel van de investering gerecupereerd kan worden. Het plaatsen van een groendak heeft enkele belangrijke voordelen. Zo krijg je.: een vertraagde regenwaterafvoer waardoor er minder belasting op de riolering is.
Groendaken GR-OM Groen en Omgevingswerken Nieuwkerken-Waas.
De aanleg van groendaken biedt heel wat voordelen voor het leefmilieu maar ook voor de dakeigenaar en de omwonenden. Groendaken zijn aantrekkelijk en ze leveren een positieve bijdrage aan het klimaat, de luchtkwaliteit en de waterhuishouding. Een groendak verlengt de levensduur van de dakbedekking, werkt geluidsisolerend en verhoogt de brandveiligheid. Alle voordelen van een groendak op een rijtje.: Langere levensduur van de dakbedekking. Thermische en akoestische isolatie van het dak. Positieve ecologische impact. Lucht en waterzuiverend. Wanneer uw dak aan renovatie toe is, is het nuttig om verschillende opties te overwegen.
Groendaken daktuinen van ecoworks Ontdek ons en onze referenties!
Interesse in groendaken? Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of woning en onze aanpak? Dan kan je altijd een vrijblijvend advies ontvangen. Doe alvast inspiratie op in onze brochure of bekijk onze referenties. Interesse in een groendak? advies ontvang gratis. onze brochure Graag zelf. aan de slag? Ontdek onze webshop! ecoworks sterk in zwemvijvers. Van ontwerp en aanleg tot onderhoud. neem contact met ons op. Slechts enkele klikken verwijderd van jouw droomproject. Laat ons weten wat je plannen zijn en we nemen gauw contact met je op.
Groendaken en daktuinen Vice Verda.
Sinds meer dan 15 jaar zijn we gek op ons vak, en staan we zelf garant voor uw project, tot en met de nazorg. Vice Verda kan u meerdere systemen en opties aanbieden. Bekijk ons aanbod. 15 jaar ervaring. Meer dan 15 jaar ervaring in het aanleggen van groendaken.
Een groendak aanbrengen? Dit zijn belangrijke aandachtspunten Soprema België.
Een groendak, waarbij EPDM werd gebruikt, moet bij lekkage volledig worden uitgegraven en het kost dan ook veel tijd en geld om het te herstellen. De kans dat er een lek ontstaat is dan ook veel kleiner dan bij EPDM. Het risico op lekkage is bovendien veel kleiner bij een bitumineus tweelaagssysteem dan bij een eenlaagse dunne kunststoffolie. Bovendien heeft bitumen een zeer lange levensduur van gemiddeld 40 jaar. Wenst u meer informatie over groendaken en de juiste bitumineuze dakbedekking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wat is een groendak? Een groendak is een dak bedekt met planten of gras. Er bestaan drie soorten groendaken: intensieve, semi-intensieve en extensieve.
Groendak: types voor en nadelen Mijn-dakwerker.be.
Extensief groendak vaakst toegepast. Van dit type spreken we wanneer het dak vooral begroeid is met mossen, vetplanten sedumdak en kruiden die niet veel onderhoud vergen. Dit type dak is niet of nauwelijks beloopbaar maar is een stuk lichter van gewicht dan een intensief groendak.
Een groendak: wat en hoe? Stad Gent.
Wil je weten of je dak sterk genoeg is voor de aanleg van een groendak. Vraag het aan de Energiecentrale. Die komt gratis langs! Hoe onderhoud je een groendak? Voor een sedumdak hoef je geen doorwinterde tuinier te zijn. Meer weten about Hoe onderhoud je een groendak? Hoe onderhoud je een groendak? Aangenaam wachten op de bus.
soorten groendaken groendak-antwerpen.be.
Extensief en intensief zijn benamingen die in de bouwwereld gebruikt worden voor de soorten groendaken. Ze maken een verschil in gewichtsklasse wat belangrijk is voor het dak. Een extensief groendak weegt maximaal 110 kg/m en mag zonder bouwvergunning op elk correct gedimensioneerd dak aangelegd worden. Een intensief groendak weegt meer dan 200 kg/m, hierop moet de dakconstructie voorzien zijn en is er steeds een vergunning nodig. Omdat de beplanting de dikte en het gewicht van de voedingsbodem bepalen bestaat er een waaier aan mogelijkheden en soorten groendaken, hier enkele voorbeelden.
LGJ dakwerken Groendaken. Untitled Document. Counter dakwerken LGJ.
De cel groenbeleid van het ministerie van de vlaamse gemeenschap ontwikkelde een aantal instrumenten die info verschaffen over de aanleg en het beheer van groendaken. Zo heeft ze in samenwerking met de K.U.Leuven een brochure Extensieve groendaken opgesteld. Deze brochure is gebaseerd op een uitgebreid onderzoek naar groendaken en beschrijft beknopt wat een groendak is, welke types er zijn, Je kunt de brochure Extensieve groendaken hier downloaden pdf-document.
Wat is een groendak Groenpalet.
een betere waterhuishouding. prima thermische en akoestische isolatie. Meer over de voordelen van jouw groendak. Groenpalet bv legt hoofdzakelijk extensieve groendaken aan. We zijn bovendien kweker en groothandel van sedums, de planten bij uitstek voor groendaken. Wij bieden het grootste assortiment van België.

Contacteer ons